Tekaške prireditve

Discussion in 'Chapters' started by tamali, Feb 13, 2011.

1. Admiral

Admiral Barefooters
    1. Slovenia -...

Hvala Domen!Prebral, full

Hvala Domen!

Prebral, full zanimivo. Sicer sem prišel do podobnih zaklju?kov. Že zadnji? mi je Marko poslal nekaj gradiva o "slow-carb".

Paleo sem za?el integrirati s kompleksnimi OH v dnevih, ko imam daljše teke. V glavnem sem za?el jesti stvari, ki mi nikoli prej niso dišale (polnozrnat kruh, polnozrnata pašta, rjav riž - imajo nižji glikemi?ni indeks, kar prepre?i poplavo insulina po jedi).

Pa trening tudi prilagajam, ker me je nazadnje "rutina" dolgih tekov po vedno enakih poteh že ubijala... Sedaj obujem VFF in grem po gozdnih poteh Istrskega zaledja. ?e so klanci vmes, toliko bolje.

?e ne prej, se vidimo na No?ni desetki na Bledu, ne?

25.06. je Olimpijski tek v Kopru. Malo sem skepti?en, ker je štart ob 11.00. Ne vem kakšna promocija ze rekreacijo bo to, ?e bo 35 stopinj :)

2. Rollback

Rollback Chapter Presidents
    1. Slovenia -...

Paleo in slowcarb sta v

Paleo in slowcarb sta v kombinaciji z maratonom izvedljiva in obvladljiva.

za ilustracijo, tale poba (že pol leta te?e prakti?no samo v Evotih) je v soboto naredil 200km v 24 urah, prehrano v pripravljanem obdobju pa je imel izklju?no paleo oz. slow carb:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=171234962938370&set=a.121704994558034.17412.121688264559707&type=1&theater

Ne samo hitro, tudi dale? se da :)

?e greš na Koprski tek in ?e boš bos, bom javil fantom, ki ga organizirajo (dva poznam), da speljejo progo po senci :D

3. Admiral

Admiral Barefooters
    1. Slovenia -...

E! Baš hvala ?e ste vidva z

E! Baš hvala :) ?e ste vidva z Markom opravila z Radenci, ne bom jamral za vro?ih 10 :)

BTW - že nekaj ?asa razmišljam, da bi sestavil skupaj logotip za SLO sekcijo BRS. Marko, imaš ti morda kak odtis stopala v vektorski obliki?

4. Rollback

1. Slovenia -...

Dons teden je pa že No?na

Dons teden je pa že No?na 10ka :)

Upam si napovedat, da bo letos bosonogcev vsaj 2 ducata. Ako nam še vreme nakloni prijetne temperature in sonce ?ez dan, pa bomo zmagal.

Se vidimo na Bledu!

5. Admiral

Admiral Barefooters
    1. Slovenia -...

No?na desetka je za menoj že

No?na desetka je za menoj že tretji?, drugi? kot teka?, prvi? bos.

Organizacija je dejansko vrhunska. Napake ne najdem, tudi ?e jo nalaš? iš?em. Verjetno najbolj simpati?na množi?na rekreativna prireditev v Sloveniji. Zame gotovo. Letos se je organizator potrudil tudi z vremenom :)

Po uradnih podatkih nas je teklo 10 bosonogcev. 4 dekleta, 6 fantov. Najboljši je odtekel pod 36 minutami.

Sam sem tek vzel zelo turisti?no, ker sem spremljal prijatelje z Obale, ki so prvi? tekli na Bledu. Kon?ni uradni ?as cca 53 minut, ob tem da sva se s soteka?em ustavila 2 metra pred ciljem in par minut ?akala na ostale zamudnike, da skupaj pre?kamo ?rto. Vse skupaj ob veliki zmedi gledalcev ob cilju, ki so mislili, da ne zmoreva ve? naprej :)

Vsa trasa je bila zelo lepo o?iš?ena. Tudi ob popolni temi ni bilo potrebno skrbeti.

Pred tekom in po njemu prijetno druženje z znanimi obrazi. Žal nisem opazil Marka in Tamalega. Sta bila prijavljena?

Kasneje sem se slišal z Borisom Riflom (drugouvrš?enim bosonogcem) in skupaj sva se zaklela, da drugo leto napadeva Urankarja. Tudi sanjati je potrebno!

Marko, še enkrat vse ?estitke tebi, Igorju, Mitji in ostali števil?ni ekipi za vloženi trud. Naslednje leto spet!

6. tamali

tamali Barefooters
    1. Slovenia -...

Admiral, jaz sem bil

Admiral, jaz sem bil prijavljen... ampak mi ni zneslo. V petek sem imel še izpit, šel domov (smo meli najve? dela s košnjo), v nedeljo pa sem obljubil dobremu prijatelju, da pridem na njegovo slavje.

10 bosonogcev je že kar lepa številka. =) Verjetno je bilo tudi kaj minimalistov?

V Mariboru jih vse pogosteje sre?ujem. Najve? tistih s fivefingersi. Ravno danes zjutraj, ko sem se odpravljal v trgovino, jo je starejši teka? mahal v fivefingersih proti parku. =)

Lp Domen

p.s.

Tale novica me je pa prav nasmejala:

http://www.tekac.si/novice/5772/ameriska_vojska_prepovedala_five_fingerse.html

7. tamali

tamali Barefooters
    1. Slovenia -...

Admiral, jaz sem bil

Admiral, jaz sem bil prijavljen... ampak mi ni zneslo. V petek sem imel še izpit, šel domov (smo meli najve? dela s košnjo), v nedeljo pa sem obljubil dobremu prijatelju, da pridem na njegovo slavje.

10 bosonogcev je že kar lepa številka. =) Verjetno je bilo tudi kaj minimalistov?

V Mariboru jih vse pogosteje sre?ujem. Najve? tistih s fivefingersi. Ravno danes zjutraj, ko sem se odpravljal v trgovino, jo je starejši teka? mahal v fivefingersih proti parku. =)

Lp Domen

p.s.

Tale novica me je pa prav nasmejala:

http://www.tekac.si/novice/5772/ameriska_vojska_prepovedala_five_fingerse.html

8. Rollback

1. Slovenia -...

Na koncu vas je blo ducat

Na koncu vas je blo ducat bosonogcev na štartu, ni švoh za no?no tekanje :)

Urankar je itak nor, se mu je pol pete odluš?ilo, pa je še kar divjal. drugo leto bomo malo žeblji?kov nasuli :evil:

Mark je bil pa z mano med štarterji; Admiral tebe sem sre?al, pa še par drugih tudi. Moram za drugo leto pogruntati, da bosonogci dobijo kakšna posebna svetilna telesa, da jih bom lažje spoznal v drugem krogu..

?estitke seveda vsem, jest upam, da se kmalu kej vidmo, ?e ne prej, vsaj na LM. Za tam bo treba spet domisliti eno unikatno opravo, da bomo zanimivi.. :D

Uživejte v poletju, pa dobro tekajte...

aja, pa še video, ?e ste ga zgrešil: http://www.sport-tv.si/novice/nocna-10ka-video-/

Share This Page