[May 7, 2017] 2017 International Barefoot Running Day - Slovenia-Kranj (Kranj, Slovenia)

Discussion in 'IBRD™ - International Barefoot Running Day™' started by Barefoot TJ, Apr 11, 2017.

 1. Barefoot TJ

  Barefoot TJ Administrator
  1. Nomad

  Joined:
  Mar 5, 2010
  Messages:
  20,303
  Likes Received:
  6,438
  [​IMG]
  2017 International Barefoot Running Day - Slovenia-Kranj


  Kdaj/When: Nedelja 7. maj, 2017/Sunday, May 7, 2017
  Kontakt/Contact: Marko Roblek
  BRS zaslona Ime/BRS Screen Name: Rollback
  Kontaktni e-naslov/Contact Email: info@bositek.si
  Država/Country: Slovenia
  Kraj/City: Kranj
  Zborno mesto/Meeting Point: Kranj
  srečanje čas/Meeting Time: 9:00 a.m.
  Razdalja/Distance: 5K
  Ime dogodka/Event Name: Slovenski Bosi Tek, www.bositek.si
  Druge informacije/Other Information: Sedem je pravljično število in letošnji 7. Slovenski Bosi Tek, ki bo 7.maja 2017 bo na svoj način pravljičen – ker si ga boste oblikovali čisto po svojem okusu!

  Kaj imamo v mislih? Ekipa, ki je doslej izvedla že 6. Bosih tekov in tudi lepo število tekačev, ki so sodelovali pretekla leta namreč letos ravno prvi vikend v maju potuje v Prago, na znani evropski maraton (btw, če kdo želi, se nam še vedno lahko pridruži). Vsled tega smo se odločili, da letošnji Bosi tek zastavimo malo drugače. Mi si bomo v Pragi dali duška in na maratonsko nedeljo češko prestolnico premerili tudi z bosimi nogami, vse vas, ki boste ostali v Sloveniji pa vabimo, da se nam pridružite na daljavo.

  Kjerkoli že boste na ta dan; na domačih zelenicah in gozdovih, v hribih, na tekaških prireditvah ali na morju – izzivamo vas, da se med vašimi podvigi tudi sezujete! Mednarodnemu dnevu bosih tekačev lahko posvetite zgolj nekaj korakov ali če želite tudi nekaj kilometrov, veseli bomo vašega bosonogega prispevka!

  Če se ob tem še pofotkate (ali pa vas pofotka ko drug) in nam fotko pošljete ali jo objavite na družabnih omrežjih, bomo vse uvrstili v posebni album na naši FB strani Bosi tek. Vsem sodelujočim bomo za nagrado zagotovili majčke letošnjega IBRD – Slovenskega Bosega Teka, najboljši fotki pa podelimo še posebno nagrado.

  Ste za tale selfie hec, naš bosonogi natečaj? Fotko objavite na FB ali na Instagramu, dodajte oznake #bositek ali #ibrd ali #slovenskibositek, pa jo bomo našli in dali v naš album. Če niste vešči družabnih omrežij, jo lahko pošljete na info@bositek.si.

  Prepričani smo, da bomo tudi na virtualni način v digitalni dobi pokazali svetu, da smo slovenski bosonogci še vedno najštevilčnejši na svetu!
  Živel 7. maj! #bositek #ibrd #slovenskibositek  ps. veseli bomo kakega evrčka tudi na naš paypal račun, da pokrijemo stroške majic. Najlepša hvala že vnaprej!
   

Share This Page