Haha, thanks Filipos. I Haha, thanks Filipos. I was just mucking around, using a translator website. Your language is totally mystifying to me with all it's cool punctuation. Rollback, heck yeah!!! You guys (and girls?) are welcome any time. That's not just internet blabla either. Come on down!
Kdor je imel kdaj Feelmaxe, Kdor je imel kdaj Feelmaxe, ga bo morda zanimalo tole: http://sole-runner.com/ Gre za zelo podobne copatke, materiali, posebej podplat so iz bojda boljšega, bolj trpežnega materiala, tudi gornji del naj bi bil boljši. Podobni so modelu Panka od FM. sam sem dobil pred mesecem testni par, zadeva se super obnese, ?e vro?i so ko hudi? Zanimivost je tudi to, da jih delajo v Sloveniji - v Peko Trži?! Ker jih je "razvil" nekdanji nemški uvoznik FM s katerim se poznava, imam sedaj že na voljo cca. 20 parov...?e koga zanimajo, naj me kontaktira, jih dobi po sindikalni ceni
Da poro?am o moji novi Da poro?am o moji novi obutvi: SoleRunner FX Trainer: Najprej sem vzel št 45, ker so menda malo ve?ji modeli... ampak meni so zelo stiskali palce, zato sem jih menjal za 46. Podplat je malo debelejši kot pri Feelmaxi, pa zato bolj trpežen. Pri št 46 imam še ogromno prostora za prste - meni zelo pomembno. Le malo vro?i so - po dnevu v njih, se mi noge kar kontretno spotijo... ali pa imam le jaz tako tople noge? =) Vibram Five Fingers KSO: Iskreno povedano, so me kar malo razo?arali... glede na to, kako se jih hvali... Št 46. mi dobro sede na nogo, ampak "žepki" za moj 4. in 5. prst so kontreno preveliki, tako da mi med tekom ob?asno malo podrsajo po tleh - neprijeten ob?utek. Ker so prsti vsak zase, se tudi hitreje ohladijo. Za tek mi nekako ne sedejo... mogo?e je podplat predebel... vsekakor ne morem dose?i tako velike frekvence korakov kot bos. Vseeno pa jih zelo rad obujem v prostem ?asu - npr. za v bližnjo trgovino ali ve?erni sprehod z drago. Skratka, ?e se le da te?em bos... pa ne zato, ker bi radikalno zagovarjal bosi tek, ampak ker tako te?em hitreje in dosti udobneje... in ker se mi zdi škoda, da ne bi uporabljal tako ?udovito izpopolnjene tekaške opreme kot so naši podplati.
Da poro?am o moji novi Da poro?am o moji novi obutvi: SoleRunner FX Trainer: Najprej sem vzel št 45, ker so menda malo ve?ji modeli... ampak meni so zelo stiskali palce, zato sem jih menjal za 46. Podplat je malo debelejši kot pri Feelmaxi, pa zato bolj trpežen. Pri št 46 imam še ogromno prostora za prste - meni zelo pomembno. Le malo vro?i so - po dnevu v njih, se mi noge kar kontretno spotijo... ali pa imam le jaz tako tople noge? =) Vibram Five Fingers KSO: Iskreno povedano, so me kar malo razo?arali... glede na to, kako se jih hvali... Št 46. mi dobro sede na nogo, ampak "žepki" za moj 4. in 5. prst so kontreno preveliki, tako da mi med tekom ob?asno malo podrsajo po tleh - neprijeten ob?utek. Ker so prsti vsak zase, se tudi hitreje ohladijo. Za tek mi nekako ne sedejo... mogo?e je podplat predebel... vsekakor ne morem dose?i tako velike frekvence korakov kot bos. Vseeno pa jih zelo rad obujem v prostem ?asu - npr. za v bližnjo trgovino ali ve?erni sprehod z drago. Skratka, ?e se le da te?em bos... pa ne zato, ker bi radikalno zagovarjal bosi tek, ampak ker tako te?em hitreje in dosti udobneje... in ker se mi zdi škoda, da ne bi uporabljal tako ?udovito izpopolnjene tekaške opreme kot so naši podplati.
Ne, imaš prav, SR so res Ne, imaš prav, SR so res topli zaradi neoprena in vmesne gobaste mreže na gornjem delu. Ra?unam, da bo to vsaj v trdi zimi še prav prišlo. se pa vidi, da si že ?isto odaptiran bosi teka? - tudi zato te VFF že motijo. Boš moral enkrat probat tanove modele, npr. Bikila, tam so nalimali ?ez še dodatna 2mm trde gume Podobne težave, da se prsti ohlajajo bistveno hitreje, ?e so lo?eni, pa sem imel tudi sam. V mokrem mrazu lahko stakneš še ozebline. Uspešno teci in poro?aj še naprej!
Ja, zima je za?ela Ja, zima je za?ela sramežljivo kazati zobe tudi na Obali. Kot Domen, tudi sam najraje te?em ?isto bos - dokler se da. Zadnje dni sem ponovno obul VFF, ker ob hladnih ve?erih nisem ve? ?util prstov :/ V izogib podhladitvi, obujem tudi nogavice (?e gre bik, naj gre še štrik). Verjetno bo to moja redna praksa za letošnji zimski tek.
Erik, pa sem ravno mislil Erik, pa sem ravno mislil priti na Obalo na kak bosi kilometer, pa praviš, da nimate ni? toplote Sam priznam, da zadnje ?ase nisem ravno priden teka?, se pa semtertja malo posilim in grem na kak krogec okoli Kranja...ponavad, ko testiram kaj novega..zadnji? sem probal nove Vivotke, ultra..pa so mi kar predebeli (okoli 6mm ali še malo ve?) ali pa premehki (kombinacija gume in TPU). Za hodit so pa odli?ni Bi bil že ?as za kak snega, kaj pravte?