Text Disappears in Editor

Discussion in 'Site Issues & Suggestions' started by Barefoot TJ, Aug 18, 2013.

  1. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    When I go to edit my post and click on Edit, my Editor box is blank!

    It just started a moment ago for me.

    Is anyone else having this problem? If so, I will need to contact the developers soon.

    ________________________

  2. dutchie53 Barefooters
    1. Canada
    2. Nederland -...

    Member Since:
    Nov 6, 2011
    Message Count:
    1,558
    Did the last couple of days, but after a while it does appear.
  3. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Thanks. It's still not working for me. I have to click on More Options to get it to show up, so I can edit it.

    ________________________

  4. dutchie53 Barefooters
    1. Canada
    2. Nederland -...

    Member Since:
    Nov 6, 2011
    Message Count:
    1,558
    Come to think of it that is what I did as well.
  5. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Still screwed up today.

    C'mon you guys! Anyone else having this problem? Please, try editing one of your posts to see.

    ________________________

  6. DNEchris Chapter Presidents
    1. New York
    2. Presidents

    Member Since:
    Jun 25, 2010
    Message Count:
    1,446
    Fail! Empty box.

    ________________________

    Barefoot TJ likes this.
  7. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Okay, I contacted the developers to let them know. Thanks, Guys!

    ________________________

  8. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Hey all, they want to know if this is affecting just a few of us or all of us. Please start trying to edit your posts and let me know what happens. Thanks!

    ________________________

  9. bfsailor Barefooters

    Member Since:
    Feb 7, 2012
    Message Count:
    244
    No problem for me.
    I just edited a post I made about an hour ago and it worked fine.

    And now I just edited this one - no problem.

    ________________________

  10. mokaman Chapter Presidents
    1. Georgia

    Member Since:
    Apr 3, 2010
    Message Count:
    1,126
    I just tried... still can't edit posts just get a blank edit screen.

    ________________________

  11. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Try the More Options button, Mokie. They're thinking it may be a browser issue. Which browser are you using?

    ________________________

  12. TD Moose Barefooters
    1. Minnesota

    Member Since:
    Jun 19, 2013
    Message Count:
    83
    Works OK for me on Chrome on a mac. But, Firefox on the same machine brings up an empty box.

    Browser: Firefox v 23.0.1
    Computer: Macbook Pro
    OS: OS X 10.6.8
  13. mokaman Chapter Presidents
    1. Georgia

    Member Since:
    Apr 3, 2010
    Message Count:
    1,126
    I'm using Firefox 23.0.1

    I just tried the More Options...and it worked...lets me edit that way.

    ________________________

  14. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    I'm on Firefox too! Thanks, guys! I will let them know. They say the new site version we are switching over to "may" fix this. Let's hope.

    BTW, I'm fine on IE and Chrome.

    ________________________

  15. Bare Lee Chapter Presidents
    1. Minnesota

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    5,166
    Yah, I'm usually OK on IE, but have to use More Options on Firefox. I sometimes get logged out when I try to post a comment or 'like' a comment, and have to log back in. This has been going on for many weeks. Thanks for looking into this. I thought it was just me.

    ________________________

  16. DNEchris Chapter Presidents
    1. New York
    2. Presidents

    Member Since:
    Jun 25, 2010
    Message Count:
    1,446
    It works fine on Opera but, as others have found, there are problems with Firefox.

    ________________________

  17. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Lee, is it logging you out if you've been idle for awhile?

    ________________________

  18. dutchie53 Barefooters
    1. Canada
    2. Nederland -...

    Member Since:
    Nov 6, 2011
    Message Count:
    1,558
    Editor worked in Google Chrome for me. No problem.
  19. Barefoot TJ Administrator
    1. Nomad
    2. Presidents

    Member Since:
    Mar 5, 2010
    Message Count:
    16,248
    Thanks, Dutchie!

    ________________________

Share This Page